Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

DOWNLOAD ~ Omgiven av dÄliga chefer " by Thomas Erikson ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Omgiven av dÄliga chefer

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Omgiven av dĂ„liga chefer
  • Author : Thomas Erikson
  • Release Date : January 26, 2018
  • Genre: Self-Improvement,Books,Health, Mind & Body,
  • Pages : * pages
  • Size : 4628 KB

Description

I Omgiven av dÄliga chefer fÄr du lÀra dig att handskas med de mest hopplösa chefer du kan förestÀlla dig. Thomas Erikson, författare till succéböckerna Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater, vet vad han talar om. SjÀlv har han varit bÄde chef och anstÀlld och i sin roll som ledarskapsutvecklare har han mött alla typer av chefer.

Om dina barn inte beter sig som förvÀntat kan du alltid Àndra taktik i din uppfostran. Om du har en bekant som visar sig vara en skitstövel kan du givetvis gÄ dÀrifrÄn. Men om dÀremot din chef upptrÀder orÀttvist och stÀller orimliga krav Àr det plötsligt inte lika enkelt att veta vad man ska ta sig till. Vi har alla varit dÀr. Chefen och du tycks inte komma frÄn samma planet. Och Àven om du inte rÄkat ut för chefen frÄn helvetet kanske du har fÄtt vissa obehagliga överraskningar i mötet med din chef. Kanske har du tilldelats stort ansvar men inga befogenheter? Kanske har du och din chef olika personlighetsprofiler och fungerar pÄ totalt olika sÀtt? Och kanske misstÀnker du ibland att din chef faktiskt Àr ett hopplöst fall. Lugn. Det finns lösningar.

PÄ ett lÀttsamt och underhÄllande sÀtt visar boken hur mÀnniskors olika beteenden kan pÄverkas. Och gÄr ocksÄ igenom vad som utmÀrker en exemplarisk ledartyp.

Eftersom ett mynt alltid har tvĂ„ sidor finns som en extra bonus till alla chefer: Omgiven av latmaskar – en manual i hur du hanterar underpresterare. Den hĂ€r boken utreder sĂ„vĂ€l varför bra ledarskap Ă€r sĂ„ sĂ€llsynt som varför vissa medarbetare har svĂ„rt att fĂ„ jobbet gjort.


Download Ebook "Omgiven av dÄliga chefer" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "DOWNLOAD ~ Omgiven av dÄliga chefer " by Thomas Erikson ~ eBook PDF Kindle ePub Free"